Bij een verkeersongeval aan de Anton Dragtenweg heeft de 33-jarige autobestuurder Gilluermo Kartodimedjo op maandag 12 juni het leven gelaten.

De politie van Geyersvlijt arriveerde op de plek voor onderzoek, na de melding dat er een voertuig in een langs de weg lopende goot is beland en dat de bestuurder bekneld was in het voertuig. Bij aankomst is het voertuig aangetroffen. Het levenloze lichaam van Gilluermo is op de berm aangetroffen. Volgens verklaring van omstanders snelden zij het slachtoffer te hulp en haalde hem uit het voertuig.

Onderzoek wees uit dat Gilluermo reed over de Anton Dragentenweg komende vanuit Leonsberg richting de Bonistraat. Nabij de Bonistraat moet hij door tot nog toe onbekende redenen van de weg zijn geraakt en in de goot zijn beland.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Volgens verklaring van de nabestaanden leed, zover het hun bekend, Guillermo niet aan een of ander ziekte.

Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

De verkeersbarometer staat met deze verkeersdode landelijk op 33.