Twee verdachten met illegaal jachtgeweer aangehouden

1425

De politie van Livorno kreegt een telefonische melding dat een verdacht voertuig zich ophield aan de Tout Luit Fautkanaalweg rechts. Toen de wetsdienaren arriveerden is bedoeld voertuig aangetroffen met twee inzittenden.

De twee jongemannen verklaarden dat de brandstof van het voertuig is opgeraakt, waardoor zij hun weg niet konden vervolgen. Hun verklaring kwam ongeloofwaardig over bij de politieambtenaren. Zij onderzochten het voertuig. De sterke arm stuitte op een jachtgeweer waarvan het tweetal geen vergunning kon overleggen. De 25-jarige Dhiresh J. gaf te kennen dat het jachtgeweer geleend is van een vriend.

De twee verdachten werden overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Dhiresh in verzekering gesteld. De andere jongeman is na verhoor heengezonden.