35ste verkeersdode genoteerd voor 2017

1773

Nadat de 26-jarige Clifton Forster in de vroege ochtend van maandag 12 juni is geschept door een voertuig aan het Molenpad, is hij op dinsdag 13 juni in een ziekeninrichting komen te overlijden.

De politie van het Bureau Nieuwe Haven (BNH) kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een geval waarbij Clifton de glazen etalage van een winkelzaak aan het vernielen was. De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek.

Clifton die een deel van de etalage reeds had kapot geslagen, rende weg bij het zien van het politievoertuig. Daarbij is hij geschept door een auto. Per ontboden ambulance is Clifton toen afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd opgenomen op de afdeling Intensive Care alwaar hij op dinsdag 13 juni is overleden.

Met de dood van Clifton is de verkeersbarometer gestegen naar 35. De autobestuurder is doorgereden na de aanrijding en heeft zich tot heden niet aangemeld bij de politie.

Op de samenleving wordt een beroep gedaan alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de autobestuurder deze door te geven aan de politie van BNH op het telefoonnummer 403101, de Centrale Meldkamer 115 of via de gratis tip lijn 179.