Stefanie Tjon A San winnares Sportsworld Classic Trinidad 2017

2216

De Surinaamse atleten die Suriname zaterdag vertegenwoordigd hebben tijdens De Sportsworld Classic Trinidad 2017 hebben goede prestaties neergezet. Anthony Nekrui eindigde in zijn gewichtsklasse “Light heavy weight” onderdeel Bodybuilding op de tweede plaats.

Archie Orban deed mee in de categorie Men’s Physique en eindigde uit twaalf deelnemers op de zesde plaats. Hij belande hiermee ook in de finale. Het beste resultaat bij de Surinaamse delegatie werd neergezet door Stefanie Tjon A San. Stefanie eindigde op de eerste plaats op het onderdeel Bikini Fitness. Suriname heeft in een sterk deelnemers veld weer indruk gemaakt en haar visite kaartje afgegeven.

Het SBWB bestuurslid Milton Haynes die als delegatie leider mee reisde zegt dat onze atleten zich als ware ambassadeurs van de sport hebben gedragen. Voor dit jaar staan nog op programma de Caribische kampioenschappen in Mexico, de Darcy Beckles invitational in Barbados en Stage of Champions in Guyana. De Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond hoopt ook naar deze wedstrijden atleten af te vaardigen.

SBWB

Bron: SMEsport