Ex-arbeider in verzekering gesteld vanwege diefstal pluimvee

1091

De 43-jarige Amrish R. alias “Nani” is in de tweede week van de maand juni door de politie van Lelydorp in verzekering gesteld.

“Nani” was als wachter werkzaam bij een familie die aan veeteelt doet. De familie ontdekte sedert zijn indiensttreding dat er kippen verdwenen. Bij confrontatie ontkende hij echter het strafbare feit te hebben gepleegd. De familie ontsloeg hem een maand terug.

Op 11 juni betrad de ex-arbeider zonder enige redenen het terrein van de familie. De zoon betrapte hem toen hij een doks in een zak plaatste en sloeg alarm. “Nani” schrok, liet de zak vallen en zette het op een lopen. De pluimvee dief is ter plaatse in de kraag gevat door de ingeschakelde politie.

Hij is ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is “Nani” opgenomen in de sterkte van het cellenhuis.