Twee bromfietsers hebben op de zelfde dag in afzonderlijke aanrijdingen het leven gelaten. Het gaat om
de 23-jarige bromfietser Rawien Ramessar die zondag 2 juli betrokken is geweest bij een aanrijding tussen een auto.

Volgens de autobestuurder kwam Rawien plotseling vanuit een inrit de weg op waardoor hij op zijn rijhelft belandde. Een poging tot uitwijken heeft echter de aanrijding niet kunnen voorkomen. De chauffeur is in het bezit van een geldig rijbewijs en was niet onder invloed van alcohol. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden.

De 44-jarige bromfietser Jerome Prim is ook op zondag 2 juli bij een aanrijding overleden. De politie kreeg de melding van een aanrijding aan de Antondragtenweg, dichtbij de David Simonstraat. Op de plek aangekomen troffen de wetsdienaren de bromfietser en de autobestuurder aan.

De bromfietser bleek het leven te hebben gelaten. Volgens verklaring van de autobestuurder reed hij over de Anton Dragtenweg toen op een gegeven moment de bromfietser op zijn rijhelft kwam met als gevolg een frontale botsing. Jerome was op slag dood.

De ontzielde lichamen van beide bromfietsers in deze afzonderlijke gevallen, zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Het verdere onderzoek van de aanrijding aan de Anton Dragtenweg wordt verricht door regio Paramaribo.
Met het overlijden van de twee bromfietsers is de verkeersbarometer gestegen naar 38.