Appfctry lanceert gratis advertentie app “Baiseri”

831

19858413_10155020083437772_206128810_nAppfctry lanceert hun derde app in een reeks van applicaties die ontwikkeld en gelanceerd zullen worden voor de Surinaamse gemeenschap. We leren de markt steeds beter kennen en ontwikkelen daarvoor applicaties die simpelweg werken. Surinamers zijn online en mobiel, en daar kan een ieder voordeel aan hebben. Deze keer wordt het een gratis advertentie app, Baiseri.

We hebben gekozen voor de naam Baiseri om het doel van de app duidelijk kenbaar te maken: koop/ verkoop. Baiseri is een gratis advertentie applicatie die verkopers en kopers bij elkaar brengt. Een handige optie van Baiseri is dat een verkoper goederen op locatie kan verkopen. Dit stelt de koper in staat alleen goederen in zijn/haar omgeving te zoeken. Op locatie gebaseerde advertenties werken vele malen effectiever dan traditionele advertenties. Daarnaast kan men zich ook heel simpel met een bestaande Facebook account aanmelden. Het belangrijkste is natuurlijk dat advertenties plaatsen geheel gratis is voor personen en bedrijven.

19758133_10155020083532772_1434384734_nMet deze applicatie willen we vooral kleine, startende ondernemers een platform aanbieden om hun spullen te verkopen. We hebben categorieën op basis van Surinaamse behoeften bedacht van eten tot zwaar materieel en fietsen tot sportvelgen. Daarnaast hebben we voor de gevestigde bedrijven ook heel effectieve pakketten opgesteld zodat ze mobiele marketing goed kunnen benutten. Mobiel gebruik neemt in Suriname steeds toe en daar kunnen bedrijven en organisaties heel veel voordeel aan hebben.

De applicatie is beschikbaar voor Android en kan gratis via de Google Play store ge-download worden.
Download hier!