Urazo aangehouden door Recherche Oost voor beroving

1448

De politie van regio Oost heeft op vrijdag 23 juni Urazo L. aangehouden nadat hij ervan wordt verdacht in vereniging een beroving te hebben gepleegd op de weg naar Lange Tabbetje ter hoogte van km 58.

De benadeelden verklaarden tegenover de politie beroofd te zijn geworden door zes manspersonen van creoolse komaf, allen gemaskerd en gewapend met jachtgeweren.
De rovers maakten toen buit: een pick up merk Ford Ranger ; een hoeveelheid ruw goud, geldsbedragen srd. 10.000,-; US 2.000; mobiele telefoons en sieraden van zeven slachtoffers. De slachtoffers zijn tijdens de beroving gekneveld. Deze zijn voor medische behandeling verwezen naar een arts. Het voertuig is onbeheerd terug gevonden in het gebied.

Tijdens het onderzoek in deze zaak is Urazo in beeld gebracht en aangehouden. na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.
Aan de aanhouding van de overige verdachten wordt gewerkt.