JoFeWa en de Straal houden meetmoment te Vredenburg serie B

1348

JoFeWa en de Straal houden meetmoment te Vredenburg serie B 1De jeugddammers van Jongeren Federatie Wanica (JoFeWa) en de senioren dammers van de Straal hebben het afgelopen weekend een meetmoment gehouden. JoFeWa wist verrassend als winnaar met 12 – 80 uit de bust te komen tijdens deze club tegen club ontmoeting.

JoFeWa en de Straal houden meetmoment te Vredenburg serie B 2De verbazing was af te lezen aan de gezichten van de dammers van de Straal. Ze gaven na het toernooi toe dat de spelers van JoFeWa te sterk waren, maar gaan de volgende keer met hun toppers die niet erbij waren proberen te winnen van JoFeWa.

De trotse trainer van de JoFeWA jeugddammers dhr. P. Hardayal was bijzonder ingenomen met de resultaten die zijn pupillen hadden bereikt. Er werd ook een sneldam toernooi van vier rondes gespeeld en hier werd dhr. Jerry Sewcharan en dhr. Albert Soekoe respectievelijk eerste om tweede van dit toernooi.

Phavankoemar Basdewsing en Orie Devanand van JoFeWa werden respectievelijk derde om vierde. Dit damtoernooi werd georganiseerd door dhr. J. Kadier en dhr. J. Naipal van de moskee Vredenburg serie B en werd tenslotte een heel leuke dag voor de 30 dammers.