Ex-partner vanwege mishandeling door politie Latour aangehouden

1183

De 54-jarige Ewald M. die samen met de 50-jarige Paulina M. vijf kinderen verwekt heeft, werd door de politie van Latour aangehouden, voorgeleid en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Ewald M. mishandelde vaker zijn vrouw Paulina. Toen zij op een gegeven moment dit niet meer accepteerde en besloot in te wonen bij haar nieuwe vriend, kreeg ze op een dag bezoek van haar ex-man Ewald. Deze kwam op zaterdag 1 juli in beschonken toestand en probeerde haar weer terug te winnen en haar over te halen terug te komen naar zijn woning.

Zij weigerde dit aanbod en moest de slagen die hij haar met vermoedelijk een ijzeren staaf gaf, weer incasseren. Zij liep hierdoor verwondingen op en moest een medische behandeling krijgen.