Heeft u als volk ook een mening omtrent de SRD 22.000 die per week door deze regering betaald wordt voor het hekwerk aan de Onafhanelijkheidsplein? Waarom is deze omrastering nodig? Hoelang zal het duren voordat dit pleintje wordt opgeleverd? Allerlei vragen die het volk dagelijks bezighoudt. En dit alleen, omdat de regering vond dat er heel dringende rehabilitatiewerkzaamhedenaan het plein verricht moesten worden. En zie daar!.. Twee maanden zijn reeds voorbij zonder enige vordering van de werkzaamheden. Er is nog niet eens een rehabilitatie op gang gekomen! Ligt dit aan het groot bedrag dat betaald wordt aan de omrastering of was de achterliggende reden geweest het pleintje af te sluiten voor de verschillende groepen mensen die daar kwamen protesteren tegen het regeerbeleid.

Hoe belachelijk is dat niet? De doorsneeburger moet gaan bezuinigen, terwijl de regering dit niet eens doet. Diensten worden onbetaalbaar, de stijgende inschrijfgeld voor schoolgaanden en niet te vergeten de gezinnen die nauwelijks wat te eten hebben! Dit alles, terwijl de regering in deze precaire situatie gewoon het bedrag van SRD 22.000 aan het hekwerk uitbesteed in plaats van die hulp te bieden aan de sociaal zwakkeren. De regering moet nu echt stoppen met het doen van nodeloze uitgaven, want het is keer op keer bewezen dat zij dit wel van het Surinaamse volk verwacht, maar zij juist het tegendeel bewijst!

Door: A.P

Ingezonden berichten

De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van deze berichten. Plaatsing van een ingezonden bericht of brief houdt nadrukkelijk niet in dat AllesinSU redactie wel of niet achter de inhoud van het bericht staat.