Vernieuwbouw MMC-cardiopoli van start gegaan

838

De vernieuwbouw van de cardiopoli in het Mungra Medisch Centrum (MMC) is vorig week van start gegaan. Dit gaf de directeur van het aannemingsbedrijf Landsdorf, Wilfred Landsdorf, aan. Aarti Kalloe, het hoofd algemene zaken vraagt zowel het publiek als het personeel om alle begrip te tonen voor de onstane ongeriefelijke situatie die inmiddels is onstaan. Bezoekers dienen in deze dus ook de strikte instructies van de bewakers op te volgen.

Over drie maanden zal de moderne ruimte voor de cardiopoli een feit zijn. De renovatiewerkzaamheden vinden plaats nabij de poort die naar de ligzalen van de patienten leidt en die door het bouwbedrijf middels een schaduwgaas is afgeschermd. Volgens het hoofd van de technische dienst van MMC, Rudi Karijo, is deze ruimte heel belangrijk om vlottere diensten te kunnen verlenen volgens de geldende standaarden van de poli cardiologie. Alles zal onder een dak effectiever werken dan wat het voorheen was. De verschillende diensten van de cardio waren namelijk eerder op verschillende plekken te vinden.