Politie Lelydorp houdt illegale buschauffeur aan

1159

Op 25 juli j.l werd de illegale buschauffeur Michael door de politie van Lelydorp aangehouden. Hij heeft zich schuldig gemaakt aan het illegaal rijden van een busroute te Para die door de legale buschauffeur Robert T. werd onderhouden en vanwege het feit dat hij Robert T. te lijf wilde gaan met een schroeverdraaier. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie werd hij na een ernstige berisping en waarschuwing heengezonden. De politie zal het rapport inzake illegale buschauffeurs voor verdere afhandeling opsturen naar Openbare Werken en Transport (OW & T) voor verdere afhandeling.

Een dag eerder bracht Michael tijdens zijn illegale rijdiensten zijn bus op de rijhelft van Robert T., die gelukkig nog kon voorkomen dat hij niet tegen een lantaarnpaal aan zou rijden. Robert T. stapte toen naar het politiebureau om zijn aangifte tegen deze illegale rijder te doen, maar toen de politie Rijsdijck ter plaatse kwam, was de illegale buschauffeur al vertrokken. Beide buschauffeurs kwamen elkaar toen de volgende dag tegen. Michael stapte naar Robert T. toe met een schroeverdraaier en Robert op zijn beurt bewapende zich ook met een scherp voorwerp. Gelukkig konden omstanders beide chauffeurs nog van hun slechte daad uit elkaar houden.