Arthy Lie ontvangt uit handen van de secretaris van de STA dhr. S. Markiet de kampioenstrofee
Op zaterdag 29 juli werden in de Chinese sporthal de Nationale Clubkampioenschappen afgewerkt. Dit toernooi behoort tot een van de belangrijkste taekwondo toernooien en wordt gehouden onder auspiciën van de Surinaamse Taekwondo Associatie (STA).

Aan dit toernooi hebben alle bij de STA aangesloten scholen deelgenomen. In de verschillende leeftijds en gewichtsklassen probeerden de atleten van de verschillende scholen de zo nodige overwinningen voor hun school binnen te halen. Het ontbrak niet aan de nodige spanning en de aanwezigen konden wederom genieten van zeer spannende wedstrijden.

Arthy Lies Taekwondo winnaar Nationale Clubkampioenschappen 2017 2Sinds de introductie van de Clubkampioenschappen door de STA in 2010, is het de school van Arthy Lie steeds weer gelukt de hoofdprijs in de wacht te slepen. Dit jaar dus voor de achtste keer op een rij. Schoolhouder Arthy Lie is zeer tevreden over de prestaties van zijn studenten en over de goede organisatie van dit toernooi. Deze overwinning draagt hij wederom op aan de Hemelse Vader. De eindrangschikking: 1. Arthy Lie’s Taekwondo, 2. Yu-Sin, 3. Eric Lie’s taekwondo.

Bron: SME Sport