Dronken autobestuurder beroofd door twee mannen

1472

De politie van Latour heeft op dinsdag 1 augustus de 24-jarige Rivano en Kolvin B. (27) aangehouden voor diefstal.

Een dronken autobestuurder reed op woensdag 12 juli over de Indira Ghandiweg. Op een bepaald moment moet hij de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren en van het wegdek zijn geraakt. Het voertuig kwam na het aanrijden van een winkelpand tot stilstand.

Rivano en Kolvin die het geval zagen gebeuren, maakten gebruik van de gelegenheid om goederen en een geldsbedrag van de dronken autobestuurder weg te nemen. Na hun snode daad maakten zij zich uit de voeten.

De politie startte een onderzoek. Op camerabeelden is te zien hoe de twee mannen het voertuig doorzoeken. Rivano en Kolvin zijn opgespoord en aangehouden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de verdachten ingesloten.