De Jongeren Federatie Wanica herdenkt vandaag, zondag 6 augustus 2017 haar 30-jarig bestaan. JoFeWa werd op 1 augustus 1987 opgericht met toen als Voorzitter de heer A. Gajadien, Ondervoorzitter R. Sapoen, Secretaris H. Basdewsing, 2e Secretaris D. Debi-badal.

De Commissaris was S. Jangalie. JoFeWa heeft altijd alle zeven ressorten van Wanica bijbetrokken en hen met sociale en sportactiviteiten laten meedoen. Gezien JoFeWa naam en faam met dammen in geheel Surinaame heeft gemaakt, is hun hoofdactiviteit om jeugddam nationaal en internationaal te promoten.

Op deze dag zullen verschillende toppers van Wanica en damkampioenen van Suriname aanwezig zijn. Uw aanwezigheid zal de sfeer verhogen en als motivatie dienen voor de jeugddammers van Wanica en degene die de finale van de Nationale Jeugddam kampioenschap 2017 bereikt hebben. Het doel bij deze kampioenschappen is om tenminste 3 kampioenen voor Wanica binnen te halen op 13 augustus 2017.

Draaiboek verjaring JoFeWa: inloop 13:30u – 14:00u aan de Lalauweg 32 (Livorno) huize Basdewsing, 14:15u amusement (dans en zang), 14:45 kleine motivatie toespraken en om 15:00u warme maaltijd.

Jongeren Federatie Wanica

Bron: SME sport