31-jarige man verdronken te Blanche Marie vallen

9193

De 31-jarige Giovanni Kertodimedjo is op zaterdag 5 augustus verdronken in de Nickerie rivier ter hoogte van de Blanche Marie vallen.

De politie van Nickerie deed na de melding dat een manspersoon is verdronken de plek aan. Daar aangekomen werden arbeiders van een bedrijf aangetroffen. De arbeiders verklaarden dat zij voor vertier vertoefden te Blanche Marie. Zaterdag morgen zocht Giovanni het water op. Vermoedelijk is hij daarbij uitgegleden en in het water gevallen. Giovanni verdween in de diepte.

De leiding van het bedrijf zette een helikopter in voor de zoekactie zonder het gewenste resultaat.
Tijdens de zoekactie op maandag 7 augustus is het ontzielde lichaam van Giovanni in de directe omgeving waar hij in de diepte verdween uit het water opgevist. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk voor obductie in beslag genomen.