Suriname wint acht van de negen interlands

1387

SWF 20 jaar gala 2 6 aug 2017Op de hoofdpartij na, hebben de Surinaamse worstelaars zich uitgeleefd tijdens het SWF (Surinaamse Worstel Federatie) 20 Years Gala gehouden in de Anthony Nesty Sporthal. Van de negen internationale partijen won Suriname er acht.

Alleen de hoofdpartij verloor Leandro Dongo van Suriname tegen de Nederlander Harry van Bracht middels een touche. Dongo ging snel in de aanval, Van Bracht wachtte en sloeg op het geschikte moment toe.

De jeugdsensatie Nawien Bepat uit Nickerie deed weer van zich spreken door de Amerikaan AJ Evans op spectaculaire wijze te verslaan. Ook Widesh Ramcharan, Micha Willems en Rehiem Mohamed wonnen hun beide partijen. De worstelaars uit Barbados en de USA verloren alle wedstrijden. De worstelaars kunnen zich opmaken voor een beachtoernooi op 24 september te Kwatta.

SWF 20 jaar gala 1 6 aug 2017Uitslagen international wrestling tournament: Andrew James Evans (USA) – Rehiem Mohamed (Jai Hind) 0-10, Chad Banfield (Barbados) – Micha Willems (Tatami) 2-14, Atish Satram (Jai Hanoeman) – Darshan Dubar (Hind-Keserie) 0-2 T, Widesh Ramcharan (Hind-Keserie) – Jerome Hoyte (Barbados) T 2-0, Rashaad Bryan (Barbados) – Ghanshaam Ramcharan (Hind-Keserie) 0-12, Sahil Satram (Jai Hanoeman) – Stephan Brunings (Commewijne) 0-4 T, Rayen Padarath (Meerzorg) – Sherwien Kalidien (Jai Hind) 1-12, Mohamed Chiragali (Hind-Keserie) – Aakaash Ramdien (Commewijne) T 8-1, Remie Padarath (Jai Hind) – Monesh Asre (Hind-Keserie) 0-6 T, Rafael Quartier (Commewijne) – Fernando Ghoerahoe (Meerzorg) 16-19 T, Nawien Bepat (Jai Hind) – Andrew James Evans (USA) 13-0, Rashaad Bryan (Barbados) – Rehiem Mohamed (Jai Hind) 2-12, Jerome Hoyte (Barbados) – Micha Willems (Tatami) 0-4 T, Widesh Ramcharan (Hind-Keserie) – Chad Banfield (Barbados) 10-0, Harry van Bracht (KDO Den Haag) – Leandro Dongo (Tatami) T 2-0. T = Touche.