30-jarige Avinash bij verkeersongeval overleden

1169

Op zondag 13 augustus is de 30-jarige Avinash Boedhoe bij een verkeersongeval overleden. Volgens het voorlopige onderzoek reed de autobestuurder Avinash over de Nieuw Weergevondenweg richting Santodorp. Het vermoeden bestaat dat de autobestuurder bij het naderen van een drempel deze te laat heeft gezien en met een hoge snelheid eroverheen is gegaan.

Avinash verloor de controle over de besturing van het voertuig, waardoor deze over de kop sloeg. De autobestuurder die alleen in het voertuig was, overleed ter plaatse. De ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Met het overlijden van deze autobestuurder is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 46.