35-jarige autobestuurder veroorzaakt aanrijding, rijbewijs ingevorderd

1217

De politie van Livorno heeft het rijbewijs van de 35-jarige Regilio P. ingevorderd, nadat hij op maandag 31 juli een aanrijding aan de Sir Winston Churchilweg veroorzaakte.

Het gaat om een aanrijding tussen een personenauto en een bromfiets. De bromfietser werd met letsels op het wegdek aangetroffen. Gebleken is dat beide verkeersdeelnemers over voornoemde weg reden richting de Industrieweg Zuid. Ter hoogte van een handelszaak haalde Regilio de bromfiets in. Tijdens die inhaalmanoeuvre reed hij de bromfietser aan. Deze liep een sleutelbeenfractuur op en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde is ingevorderd. Het dossier ter zake is voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.