Smoor verliefde Chequita met drugs aangehouden bij huis van bewaring

1505

De 36-jarige smoor verliefde Chequita L. is op zondag 13 augustus tijdens visitatie betrapt op het smokkelen van drugs in de strafinrichting te Santo Boma. In een tas die ze bij zich had zijn aangetroffen en in beslag genomen 1 gram heroïne en 2 gram marihuana. De vrouw werd samen met het verderfelijk spul overgedragen aan de politie van Santo Boma.

Chequita die een wekelijkse bezoekster is van het huis van bewaring vanwege haar ingesloten vriend verklaarde de drugs te hebben ontvangen voor de strafinrichting uit handen van een vriend van de gedetineerde.
Penitentiaire Ambtenaren die zich voor het gebouw bevonden, verklaarden nimmer te hebben gezien dat er iets aan Chequita zou zijn overhandigd.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de smoor verliefde Chequita in verzekering gesteld.