21-jarige arrestant ontvlucht uit politie bureau Lelydorp

1076

Op zondag 20 augustus heeft de 21-jarige arrestant Stanley, Jean-L. kans gezien te ontvluchten uit de politiewacht van het bureau Lelydorp.

Twee slachtoffers van mishandeling deden aangifte bij de politie van het ressort Lelydorp tegen de verdachte Stanley. De mannen verklaarden door Stanley te zijn afgetakeld na een onderlinge woordenwisseling.

Stanley had een paspoort van een andere vriend in zijn bezit, die al enige tijd zoek was. Bij die constatering is hij aangesproken door de twee mannen. Stanley viel hen aan. zij deden aangifte en de verdachte Stanley is opgespoord en aangehouden. na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Stanley ingesloten. Op gegeven moment vroeg de arrestant om een toiletbeurt. Toen bleek dat Stanley te lang wegbleef, constateerden de wetsdienaren dat de verdachten de benen had genomen.

Bij het zien van de politie bezig met een zoekactie, vluchtte hij het bos in.
Aan zijn weder aanhouding wordt gewerkt.