Sören Opti naar de kwartfinale op de Carebaco International 2017

576

Sören heeft zich geplaatst voor de kwartfinale heren single op de Carebaco International te Trinidad & Tobago. Hij wist zijn tegenstanders aan de kant te zetten. Tijdens de tweede ronde was het een pittige strijd tegen de Dominicaan Reimi Cabrera Rosario.

Tenslotte won Sören na 3-sets en wist de winst in de wacht te slepen. Santusha Ramzan heeft na een goede winst in de eerste ronde tegen Nekeisha Blake (Trinidad) haar meerdere moeten erkennen in de tweede ronde. In de tweede ronde verloor ze van de Amerikaanse Kuei-Ya Chen. Mary–Ann verloor in de eerste ronde van Sabrina Scott uit Barbados.

Mitch Nai Chung Tong moest zich eerst kwalificeren in de heren single om in het hoofdtoernooi uit te komen. Bij de kwalificatie had hij een walkover, omdat zijn tegenstander niet verscheen. In het hoofdtoernooi verloor hij van Dennis Coke uit Jamaica, die nu ook in de kwartfinale staat.

In zowel de heren- als de dames dubbel hebben onze spelers verloren in de eerste ronde van hun tegenstanders uit Jamaica en Dominicaanse Republiek. Ook in de mix verloren ze in de eerste ronde. Mitch en Santusha verloren van het Amerikaanse koppel Phillip Crew & Ariel Lee.

Sören en Mary-Ann verloren in een pittige wedstrijd van hun tegenstanders uit de Domicaanse Republiek. Wij zijn als bond zeer tevreden over de inzet en kwaliteit van onze topspelers tijdens dit grote internationale toernooi. Sören (nr. 263 op de wereld ranglijst) speelt vanmiddag de kwartfinale tegen Jose Guevare (nr. 343 op de wereld ranglijst) uit Peru.

Surinaamse Badminton Bond

Bron: SME Sport