boss of the ring 4 1De vechters van Suriname hebben in Aruba furore gemaakt tijdens de vierde editie van de ‘Boss of the Ring’. Onze kickboksers wonnen al hun partijen. Suriname werd vertegenwoordigd door de vechters Giovano van Rabenswaay, Andy Atomang en Stacey Ceder.

Andy Atomang van First Class Boxing (FCB) versloeg zijn tegenstander in de tweede ronde door middel van een technical knock-out, terwijl Stacey Ceder na een drie ronden hard en technisch gevecht won op punten.

De grote overwinning van de avond ging naar Giovano van Rabenswaay die Aruba’s favoriete en ongeslagen vechter Shawn Koolman na vijf rondes wist te verslaan. Met deze overwinning heeft Van Rabenswaay de “Boss of the Ring” titel in de wacht kunnen slepen.

Vermeldenswaard is dat Atomang zijn ticket en plek in de “Boss of the Ring” 4 won nadat hij op 24 juni tijdens de ‘Lords of the Ring’ part 2 winnaar werd in een viermans toernooi.

Bron: SME Sport