Club Neutraal bezig met voorbereidingen van de Nancy’s Stakes

755

Danny Gummels, de directeur van Club Neutraal (CN) is nu druk bezig met de voorbereidingen van de Nancy’s Stakes met als thema “Need For Speed”, het tweede evenement van de Suriname Triple Crown races.

Flyer 2e triplecrown 2017De Nancy’s Stakes zullen gerend worden op zondag 24 september te Nancy’s Horsetrack gevestigd aan de Jesserunweg. Heel uniek van de Nancy’s Stakes is dat deze paardenrace puur zal gaan om de top snelheid van het paard. Op deze dag zullen alle klassen een honderd meter korter zijn in vergelijking met de Neutraal Derby. Dat wil zeggen dat de jockeys gefocust zullen zijn om als eerst uit de starting gate te moeten gaan en dan deze positie te moeten behouden. Organisator Danny Gummels geeft aan dat hij nu te samen met zijn crew van CN druk bezig is met de infrastructuur van Nancy’s Horsetrack en de planningen van het evenement.

“Dit keer gaan we ons niet alleen focussen op de paardenrace maar op een aantal kinder attractie’s zodat we er een hele leuke familie dag van kunnen maken. De Nancy’s Stakes zal opgebouwd worden door vijf races nl. de A-klasse met een afstand van 1100 meter, de B-klasse met een afstand van 900 meter, de C-klasse met een afstand van 700 meter, de D-klasse met een afstand van 500 meter en de E-klasse met een afstand van 500 meter. Verder moet ik een dankwoord uitspreken naar mijn platinum sponsoren Haukes N.V., Hilly’s Farm, Aannemingsbedrijf J. Rijsdijk en Soengie N.V. die dit alles tot nu toe samen met onze gouden sponsoren mogelijk hebben gemaakt voor CN”, aldus Gummels.

Tariq Abdoelrahman

Bron: SME Sport