Vechtersbazen achter slot en grendel geplaatst en later in vrijheid gesteld

955

De 33-jarige Ricardo M. en Marcelino M. (23) is op dinsdag 22 augustus door de politie van het ressort Munder aangehouden voor wederzijdse mishandeling en bedreiging. De twee vechtersbazen kregen eerder mot met elkaar. De woordenwisseling mondde uit in een gevecht en Ricardo bracht zijn tegenstaander met een scherp voorwerp een steek verwonding toe. De vechtersbazen zijn door omstanders uit elkaar gehaald en verlieten de plek.

Marcelino kwam Ricardo enkele dag later tegen en reed met zijn voertuig op hem af. De man kon nog net voorkomen dat hij werd aangereden. Beiden zijn aangehouden voor respectievelijk mishandeling en bedreiging. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de vechtersbazen achter slot en grendel geplaatst en later in vrijheid gesteld.