28-jarige autobestuurder omgekomen bij aanrijding aan de Indira Gandhiweg

1769

Hedenochtend, dinsdag 5 september is de 28-jarige autobestuurder Richandkoemar Nirmalsing bij een aanrijding
aan de Indira Gandhiweg overleden.

21231962_1975001169386969_2250123759477546977_nDe afdeling Verkeers Unit van regio Midden deed na de melding van de aanrijding tussen twee personenauto’s de plek aan. Bij aankomst werd het levenloos lichaam van Richandkoemar aangetroffen. Onderzoek wees uit dat het slachtoffer over voornoemde weg reed. Hij kwam vanuit Lelydorp richting Latour. De andere autobestuurder reed in tegengestelde richting. Hij verklaarde dat ter hoogte van de Rahimalweg het slachtoffer op zijn rijhelft kwam. Hij week uit naar rechts, maar heeft de aanrijding niet kunnen voorkomen.

Deze autobestuurder verkeerde niet onder invloed van alcohol. Hangende het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd. Hij klaagde van inwendige pijnen. Na medische behandeling zal hij worden voorgeleid bij de Hulp Officier van Justitie. Met het overlijden van dit verkeersslachtoffer stijgt de verkeersbarometer landelijk naar 51.
De Verkeersunit van regio Midden is belast met het onderzoek.