59-jarige bromfietser omgekomen bij verkeersongeval te Moengo

652

Op zondag 3 september is de 59-jarige bromfietser Frans Harderwijk bij een verkeersongeval aan de Lijnweg te Moengo overleden.

Het levenloos lichaam van Frans werd in een langs de weg lopende trens aangetroffen door de politie van Moengo. Gebleken is dat de bromfietser over voornoemde weg reed. Hij kwam vanuit Peto Ondro richting Moengo. In een bocht aan de Lijnweg moet hij vermoedelijk de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren en kwam in een langs de weg lopende trens terecht.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk van dit verkeersslachtoffer voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van Frans stijgt de verkeersbarometer landelijk naar 50.