Clifton aangehouden voor bromfiets diefstal

952
African American in Prison

De 35-jarige Clifton, M. is op vrijdag 8 september door de politie van Meerzorg aangehouden. De man is op heterdaad betrapt toen hij een blauw gelakte yamaha bromfiets wegnam. De eigenaar had zijn bromfiets op het parkeerterrein van een supermarkt geparkeerd.

Op een onbewaakt moment sprong Clifton op de bromfiets en reed daarmee weg. Een bezoeker van de supermarkt die het gebeurde volgde, stelde de eigenaar van de bromfiets in kennis van de diefstal. Deze zette onmiddellijk de achtervolging in en verwittigde de politie van Meerzorg. De wetsdienaren die op surveillance waren, speelden in op het voorval en signaleerden de bromfietsdief. Bij het zien van de politie liet hij de bromfiets op een bepaald moment op straat vallen en probeerde te voet weg te komen.

Het gelukte de wetsdienaren hem in de boeien te slaan. Bij de aanhouding, verzette hij zich hevig tegen de politie. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij is voorgeleid.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Clifton gratis loge geboden in het cellenhuis.