Een man heeft op donderdag 21 september zijn vrouw neergeschoten in het ressort Lelydorp. Bij aankomst van de politie werden de levenloze lichamen van een man en een vrouw aangetroffen.

Volgens verklaring van een broer van de 50-jarige Sandhya Mahabier gehuwd Baboelal had zijn zus huiselijke problemen met haar echtgenoot Kenneth Baboelal (49).

In februari 2017 besloot zij haar intrek te nemen bij haar vader. Haar echtgenoot Kenneth kon zich niet verenigen met haar besluit en wilde zijn vrouw weer thuis. De vrouw weigerde om terug te gaan. De vele smeekbeden hebben niet het gewenste resultaat opgeleverd.

In de avond van 21 september bracht hij wederom een bezoek aan Sandhya. Op een bepaald moment hoorde de broer een woordenwisseling op het erf. Hij liep naar buiten en zag dat zijn zwager en zijn zus in een woordenwisseling waren. De broer nodigde zijn zwager uit om binnen te komen om zaken uit te praten. Zijn zus rende weg en schreeuwde naar hem toe dat Kenneth een jachtgeweer heeft. Kenneth pakte het jachtgeweer uit de auto en de broer probeerde hem tegen te houden. Hij beet de broer, bracht hem slagen toe en bedreigde hem ook te zullen neerschieten. Uit vrees rende hij weg en hoorde drie schoten. Hij liep terug en zag zijn zus en zwager roerloos op de grond liggen. Het vermoeden bestaat dat Kenneth eerst de vrouw moet hebben neergeschoten en vervolgens de hand aan zichzelf sloeg. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Een jachtgeweer met dubbele loop, drie hulzen alsook 1 scherpe patroon zijn aangetroffen en in beslag genomen.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide ontzielde lichamen ter obductie in beslag genomen.
Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Midden.