46-jarige dronken bestuurder veroorzaakt aanrijding

1034

Het rijbewijs van de 46-jarige Mailkel T. is op maandag 2 oktober ingevorderd nadat deze in dronkenschap een aanrijding heeft veroorzaakt. na een melding via de Centrale Meldkamer reden De wetsdienaren naar de plek waar de aanrijding heeft plaatsgevonden, en stelden een onderzoek in.

De bestuurder reed over de Ephraimzegenweg in de richting van de Coesewijnestraat. Op een gegeven moment is de chauffeur vermoedelijk door zijn dronken bui gaan spookrijden, en reed daarbij twee voertuigen aan.

De voertuigen zijn beschadigd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.
De bestuurder is ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is zijn rijbewijs ingevorderd. Maikel is na verhoor heengezonden.