Dief verklaart goederen bij een bushalte te hebben gevonden

740
African American in Prison

De 49-jarige Mahinder K. is op donderdag 12 oktober door een surveillance groep van een bewakingsbedrijf aangehouden. Mahinder bevond zich in de nachtelijke uren op een fiets met een zak. Bij controle bleek hij gereedschappen in de zak te hebben. Mahinder had drie boormachines met bijbehoren en een sock setin zijn bezit. Aan de bewakers kon hij de herkomst van de goederen niet verklaren. De ingeschakelde politie bracht Mahinder over naar het politiebureau.

Bij verhoor verklaarde de verdachte de goederen bij een bushalte te hebben gevonden. Van wetsdienaren van het ressort Kwatta is vernomen dat op dat bureau aangiften zijn gedaan van diefstal tegen de bekende Mahinder. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.