Fietser overleden na aanrijding met auto

1072

Op zaterdag 14 oktober vond er een aanrijding tussen een fietser en een auto. Het voorlopige onderzoek op de plaats van het delict wees uit dat de fietser en de auto dezelfde rijrichting hadden. Beiden reden over de Hofstraat, komende vanuit de Drambrandersgracht gaande richting de Prinsenstraat. Op een bepaald moment moet de 84-jarige fietser Johannes Wadilie de doorgaande weg hebben gekruist met als gevolg de aanrijding.

Per ontboden ambulance is de fietser met zwaar lichamelijke letsels afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Johannes werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting en kwam enkele uren later te overlijden.

De verkeersbarometer is met het overlijden van de fietser landelijk gestegen naar 61.