Dode door schietincident in het Sipaliwinigebied

1299

Op maandag 24 oktober vond een schietincident plaats op de goud nederzetting Villa Brasil in het Sipaliwinigebied. Volgens rapportage aan de politie van het ressort Brownsweg kregen twee mannen een woordenwisseling omtrent een diefstal van een parkiet. Deze mondde uit in een ruzie waarbij de ene partij die bekend staat als Poeti moet hebben geschoten op de andere man van het gemengd ras.
De verdachte is na zijn snode daad het bos ingevlucht met medeneming van het jachtgeweer.

Het slachtoffer wiens personalia nog niet bekend is, werd door omstanders per eigen gelegenheid overgebracht naar de polikliniek te Brownsweg. Bij aankomst op de polikliniek had hij het leven reeds gelaten. Wetsdienaren van de recherche van regio Midden zijn naar het gebied getogen ter opsporing van de verdachte en voor het instellen van het onderzoek.