Mulo West krijgt bushuisje van jeugdparlementariër Mohamad Abdul

794

22688555_285554948610191_3886732035071257153_nJeugdparlementariër Mohamad Abdul heeft gisteren een bushuisje geschonken aan leerlingen van Mulo West. Mohamad Abdul beloofde tijdens de verkiezingscampagne dat indien hij gekozen wordt, hij er voor zal zorgen dat er een bushuisje komt. Hiermee heeft hij zijn belofte waargemaakt.

Directeur van Mulo West, Krishnakoemar Nagesar is blij met deze geste en heeft beloofd voor onderhoud van het bushuisje te zorgen.

DC Nickerie, Wedprekash Joeloemsingh
DC Nickerie, Wedprekash Joeloemsingh

Mohamad Abdul heeft tesamen met zijn ondersteuningsteam het bushuisje kunnen overdragen aan de leerlingen van Mulo West. De districtscommissaris (dc) van Nickerie, Wedprekash Joeloemsingh sprak zijn dank uit aan de jeugdparlementariër met het geweldig initiatief.

Met zijn ondersteuningsgroep heeft Abdul een bushuisje overgedragen aan de gemeenschap van de Westelijke Polder via de districtscommissaris (dc) van Nickerie, Wedprekash Joeloemsingh. Het is een geweldig initiatief wat de jeugdparlementariër heeft kunnen neerzetten, stelt de dc.

Leerlingen van Mulo West hoeven na school niet meer in weer en wind op de bus te wachten.