Vriend brengt zwangere vriendin vuistslagen toe

558

In de afgelopen week is de politie van Flora ingeschakeld voor een vechtpartij op een adres in het ressort.

Onderzoek wees uit dat een ruzie tussen een koppel uit de hand is gelopen. De 20 jarige Kevin M. haalde zijn zwangere vriendin eerder op de dag op om bij hem de nacht door te brengen. Onderweg naar zijn woning wees zijn vriendin hem op zijn alcohol gebruik en vroeg hem daarmee te stoppen.

Kevin werd boos en zette bij aankomst in de woning de ruzie voort. Door zijn frustratie gooide hij op een bepaald moment een staande ventilator op de vloer. Hij nam deze weer op en gooide het naar de buik van de vriendin. Daarnaast bracht hij de zwangere dame vuistslagen toe. De vriendin moest medisch worden behandeld en was voor twee dagen ter observatie in het ziekenhuis opgenomen.

Kevin is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst.