Bejaarde vrouw en tiener lopen verwondingen op door omgevallen tak

548

Op zaterdag 28 oktober heeft een 77-jarige vrouw en een 15-jarige verwondingen opgelopen te Blaka Watra door een omgevallen tak.

De politie van Paranam deed na de melding van het ongeval de plek aan voor onderzoek.
Onderzoek wees uit dat de twee slachtoffers zich voor vertier met de familie op de plek bevonden. Op een bepaald moment besloot het tweetal te gaan liggen in hun hangmatten die gebonden waren onder een tent. Terwijl de twee tot rust kwamen, raakte twee takken van een boom los. Een kwam tegen de tent aan en raakte de bejaarde vrouw en de tiener. Beiden liepen verwondingen op aan hun benen.

Per eigen gelegenheid zijn de slachtoffers afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De bejaarde vrouw die een fractuur heeft opgelopen aan haar dijbeen is ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis, terwijl de tiener na medische behandeling is heengezonden.