Man schiet vrouw dood en pleegt daarna zelfmoord

6309

Bij een schietincident aan de Celebesweg heeft de 38-jarige Ramlal Ramdew op zaterdag 4 november zijn echtgenote, de 35-jarige Anjanadebie Nagesar gehuwd Ramlal, middels zijn dienstvuistvuurwapen om het leven gebracht.

Ter plaatse is het levenloze lichaam van de vrouw op de openbare weg aangetroffen. Enkele meters verder troffen de wetdienaren het levenloze lichaam van Ramdew aan.

Volgens verklaringen van ooggetuigen en nabestaanden had Anjanadebie vanwege problemen in de relationele sfeer haar intrek bij haar ouders enkele huizen verwijderd van het woonadres van Ramdew genomen.

Ramdew merkte op dat Anjanadebie werd afgezet door een voertuig. Hij stapte in zijn voertuig, reed de vrouw tegemoet en schoot haar door het hoofd en in haar onderarm. Vervolgens reeds hij terug naar zijn woning, stapte uit en schoot zichzelf door het hoofd. Beide lieten ter plaatse het leven.

De ontzielde lichamen zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het vuistvuurwapen is eveneens in beslag genomen.

De zaak wordt verder onderzocht door de politie van Lelydorp.