Dongo, Pinas en Ramsaran pakken 3e Bench-press / Deadlift battle

814

Donovan Dongo, Virgil Pinas en Wikash Ramsaran hebben zondag de derde editie van de Revo’s hoekje Bench-press / Deadlift battle gewonnen. Dongo wist voor de derde opeenvolgende keer in de categorie, 100+ klasse, dit toernooi te winnen.

In de 80 – 90 klasse was ook Wikash Ramsaran voor de derde maal heer en meester, terwijl Virgil Pinas dit keer zijn opponenten Joshua Dendoe en Wilson Balansie wist te overtreffen.

Ook dit keer werd er gestreden op twee onderdelen t.w. Bench-press en Deadlift. In dit toernooi is de atleet met de meeste reps in zijn gewichtsklasse winnaar. De winnaars van Bench-press / Deadlift battle 3: 80 – 90kg klasse: 1. Wikash Ramsaran, 2. Vince-jo Zweers, 3. Rudolf Getrouw. 90 – 100kg klasse: 1. Virgil Pinas, 2. Joshua Dendoe, 3. Wilson Balansie. 100+ kg klasse: 1. Donovon Dongo, 2. Jermain Karg, 3. Irshaad Ashruf.

De winnaars in de drie verschillende klassen kregen een geldprijs van SRD 250 en de tweede plaats bezetters SRD 150. De atleten die op de derde plaats eindigden moesten genoegen nemen met een geldprijs van SRD 100. Verder kwamen de drie winnaars ook in aanmerking voor een waardebon van de Keurslager waarmee er vlees mag worden afgehaald.

Volgens organisator Revelino Dongo is het streven om in de volgende editie van dit toernooi ook de dames klasse te introduceren, waarbij er in de 50 – 60kg en 60 – 70kg klasse zal worden gestreden.

Bron: SME sport