Tag team Arthy Lie eindigt 3e op Curacao

600

De 8 tot en met 11 jaar tag team van de taekwondo school van Arthy Lie Suriname heeft de derde plaats behaald in Curacao tijdens het Intenationaal Tag Tournament. Vorig jaar behaalde ons tag team van 8 tot en met 11 jaar de eerste plaats.

Dit jaar werd gekozen voor een zeer jonge groep vechters die nog geen internationale wedstrijdervaring bezat. Het gebrek aan ervaring en zeer goede tegenstand van de andere deelnemende teams heeft ertoe geleidt dat onze vechters genoegen moesten nemen met de derde plaats. Curacao werd winnaar en Venezuela semikampioen.

Coach Geom Fredison zei dat de zenuwen onze jongens de baas gespeeld hebben, maar zich naarmate het toernooi vorderde herstelden. Een zeer leerrijk moment voor onze vechters die besloten hebben om in deze zelfde bezetting het volgend jaar te gaan voor de eerste plaats.

Deze trip werd geheel georganiseerd door de ouders van de studenten. In het weekend van 11 en 12 november zullen de junioren en de senioren van de sportschool strijd leveren op Aruba bij het grootste en populairste TKD toernooi van Aruba: de best TKD tournament 2017. Deze delegatie zal uit 22 man bestaan.

Bron: SME sport