Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTM) heeft op vrijdag 10 november drie verdachten aangehouden die een medewerker van een pompstation hebben mishandeld.

De medewerker deed op maandag 6 november aangifte van mishandeling bij de politie van het ressort Geyersvlijt.

Zij verklaarde op donderdag geconfronteerd te zijn geworden met een geval waarbij een klant beltegoed (Top Up) heeft opgewaardeerd zonder ervoor te willen betalen. Zij attendeerde de man erop alsnog te betalen. De klant ging te keer tegen de vrouw. Een andere bezoeker van de zaak assisteerde haar daarbij en kon voorkomen dat zij werd aangevallen door de boze klant.

In de vroege ochtend van maandag 6 november keerde de klant met een bende van zes manspersonen terug naar het pompstation die de medewerker met zijn allen aanvielen en mishandelden. Op camerabeelden die via social media is verspreid, is te zien hoe deze vrouwspersoon wordt mishandeld.

De verdachten zijn in beeld gebracht door de politie van Geyersvlijt en is het RBTP ingeschakeld om hen op te sporen.

De 34-jarige Kelvin B., Geon O. (20) en de Randy V. (31) zijn aangehouden en overgedragen aan de politie van Geyersvlijt. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de verdachten in verzekering gesteld.

In deze zaak zijn er nog enkelen die moeten worden aangehouden. De politie is hen reeds op het spoor.
Deze zaak wordt verder onderzocht door de politie van Geyersvlijt.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=014nobzXsC8″]