17-jarige en 18-jarige aangehouden voor diefstal autospiegels

815

Leden van de Bikers unit hebben op dinsdag 7 november twee verdachten aangehouden aan de meester Eddy Brumastraat.
De wetsdienaren werden door een alerte burger erop gewezen dat twee jongemannen verdacht bij de geparkeerde voertuigen stonden. De politiemannen reden naar de aangegeven plek en troffen de 17-jarige Dwayne N. en Argillio D.(18) aan.

Op Dwayne werden twee zijspiegels van twee verschillende auto’s aangetroffen. Hij verklaarde één van de zijspiegels aan de Commewijnestraat van een voertuig te hebben weggerukt en de tweede in de omgeving van SOSIS aan de Marowijnestraat.

Het gaat om zijspiegels van een Toyota Mark X en een Toyota Premio.
De politie roept de eigenaren op zich te melden op het politie ressort Centrum van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 15.00 uur.