Betalingskwestie eindigt in kappartij

1366

De politie van Munder heeft op zaterdag 4 november de 36-jarige Rodney L. in verzekering gesteld. Rodney kreeg op die bewuste dag een woordenwisseling met Keith B. (38) om een betaling voor drugs.

De woordenwisseling mondde uit in een kappartij. Met een scherpvoorwerp bracht Rodney zijn tegenstaander een kapverwonding toe aan zijn vinger. Bij aankomst van de ingeschakelde politie is de verdachte aangehouden. Het scherp voorwerp is niet aangetroffen. Hij werd voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst.

Het slachtoffer is met het politievoertuig afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medische behandeling is hij heengezonden.