Vader mishandeld door dronken zoon

1107

De politie van Lelydorp heeft op woensdag 15 november de 32-jarige Antoine S. aangehouden voor mishandeling.
De politie kreeg melding van een mishandeling voor een winkel in het ressort. Op de plek aangekomen trof de politie Antoine en zijn vader aan. De vader had letsels opgelopen aan zijn bovenlip en rechteroog.

Hij verklaarde zijn zoon voor de winkel te hebben aangetroffen terwijl hij bezig was zich tegoed te doen aan alcohol houdende drank. Hij sprak hem aan om dat gedrag achterwege te laten. Bij die gelegenheid heeft de zoon zijn vader aangevallen en slagen toegebracht.

De dronken zoon is overgebracht naar het politiebureau. Vanwege de toestand waarin hij verkeerde, liet de politie hem een blaastest ondergaan. Antoine blies 1200 milligram uitgeademde alcohollucht, hetgeen duidde op zware dronkenschap.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de zoon, na te zijn ontnuchterd, ingesloten. Hij heeft te kennen gegeven spijt te hebben van zijn handelingen jegens zijn vader.