Janine achter de tralies voor verwonden buurmeisje

1032

Op dinsdag 14 november 2017 heeft de politie van het ressort Santo Dorp, Janine E. aangehouden wegens mishandeling. De wetsdienaren kregen de melding van een steekpartij aan de Erisstraat, via de Centrale Meldkamer, alwaar zij de onderzoek voortzette. De 17 jarige vrouwelijke verdachte zou haar buurmeisje Cerena met een mes meerdere keren hebben gestoken, blijkt uit onderzoek.

Het slachtoffer, Cerena, had eerder een woordenwisseling met Janine en enkele zusjes. De zus Janine bemoeide zich ermee en nam zo het gevecht over. Het slachtoffer werd af geloerd door Janince toen zij naar de winkel liep. De verdacht naderde bij terugkeer het slachtoffer en gaf met een scherp voorwerp de steken toe. Het mes werd van haar genomen door de buurjongen, die erger heeft kunnen voorkomen. Per ambulance is het slachtoffer vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Cerena is opgenomen op de afdeling Chirurgie voor medische behandeling.

Het scherp voorwerp is in beslag genomen. De 17- jarige verdachte, Janine E. is aangehouden en ingesloten na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie. De zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugzaken. Zij zullen het onderzoek verder voortzetten.