Verdachte ingesloten wegens mishandeling

546
African American in Prison

Op donderdag 9 november is de 34- jarige Ron H. aangehouden door de politie van ressort Centrum. Op die bewuste dag wordt Ron schuldig te hebben gemaakt aan mishandeling aan een restauranthoudster te Waterkant.

De wetsdienaren deden hun onderzoek voort na de melding. Na onderzoek bleek dat de verdachte de klanten in de zaal lastig heeft gevallen en werd gevraagd de plaats te verlaten. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee, omdat dit niet in goede aarde viel bij de meneer, waarna de verdachte de vrouw enkele vuistslagen gaf.

Ron werd opgepakt en ter voorgeleiding begeleidt naar het politiebureau. Het slachtoffer is medisch behandeld. De verdachte is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie, achter slot en grendel geplaatst.