Een autobestuurder, Ambikapersad Achaibersingh met de leeftijd van 34 jaar is op zaterdag 25 november ter plekke overleden aan de Martin Luther Kingweg door een aanrijding.

Na de melding van een aanrijding tussen twee auto’s op de voorgenoemde weg, trof de politie het levenloos lichaam van Ambikapersad bekneld in het voertuig. De bestuurder van het ander voertuig, Johan M. (66) heeft een bekken fractuur opgelopen. Hij was niet aanspreekbaar. Beide bestuurders reden in tegenovergestelde richting over de Martin Luther Kingweg, bleek uit onderzoek. Ambikapersad kwam ter hoogte van de Adhinweg op de rijhelft van zijn tegenligger. De reden waarom is tot nog toe onbekend. De botsing eindigde met dodelijk afloop. Ambikapersad overleed ter plekke. De brandweer heeft zijn lichaam uit het voertuig gehaald.

Johan is per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is opgenomen, alwaar hij behandeling krijgt van de verpleging. De autoschade voor beide partijen is erg aanzienlijk.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam in beslag genomen voor obductie. De zaak is overgedragen door de politie aan de Verkeersunit van regio Midden.

De verkeersbarometer staat met het overlijden van Ambikapersad landelijk op 69.