23-jarige verdachte aangehouden in misdrijf onderzoek

1703

Op dinsdag 28 november is de vierde verdachte, 23-jarige Kifon L. aangehouden door leden van de afdeling Kapitale Delichten in het onderzoek waarbij het lijk van een manspersoon in een woning is aangetroffen.

Het slachtoffer was bekend bij tenminste één van de verdachten die een bekentenis heeft afgelegd bij de politie. Eerder zijn aangehouden de verdachten Cheirano V. (27), Revael R. (20) en de 22-jarige Kenny T.

Het ontzielde lichaam van de 75-jarige Jacobus Jansen is na een melding op zondag 26 november in een woning aangetroffen door de politie van het ressort Munder. Het lichaam was gekneveld. De daders zijn ervandoor gegaan met het voertuig van het slachtoffer. Het is nog niet bekend welke goederen uit de woning zijn weggenomen.
De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Het voertuig van het slachtoffer is na een melding in het ressort Latour aangetroffen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de verdachten ingesloten. De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt de zaak verder.