Twee jongemannen aangehouden voor diefstal autospiegels

819

Op dinsdag 7 november hebben leden van de Bikers unit twee verdachten aangehouden aan de meester Eddy Brumastraat met in hun bezit twee auto zijspiegels.

De wetsdienaren werden door een alerte burger erop gewezen dat twee jongemannen verdacht bij de geparkeerde voertuigen stonden. De politiemannen reden naar de aangegeven plek en troffen de 17-jarige Dwayne N. en Argillio D.(18) aan.

Op Dwayne werden twee zijspiegels van een Toyota Mark X en een Toyota Premio aangetroffen. Hij verklaarde één van de zijspiegels aan de Commewijnestraat van een voertuig te hebben weggerukt en de tweede in de omgeving van SOSIS aan de Marowijnestraat.

De eigenaren zijn op maandag 20 november door de politie achterhaald en konden zij wederom over hun goed beschikken.