Stichting Cyriel and The More Love Band zet pupillen van Stichting Kennedy School, S.O.G.K. en het Blindenzorg in het zonnetje

886

received_1070821573060051Op vrijdag 01 december j.l. heeft Stichting Cyriel and The More Love Band in verband met de Internationale dag voor mensen met een beperking de pupillen van Stichting Kennedy School, S.O.G.K. en het Blindenzorg in het zonnetje gezet.

Zij hebben een fantastische dag gehad in restaurant Lucky Twins. Van elke instelling hebben de pupillen hun talent gepresenteerd middels dans,zang of ander vorm van kunst. Desondanks wij muziek maken, geven wij terug aan zo een doelgroep, omdat zij ook vol met talenten zitten, willen wij ze ook een lach op hun gezicht zetten zo dat ze zich niet vergeten voelen. Een ieder die heeft mee geholpen om deze pupillen een onvergetelijke dag te bezorgen willen wij bedanken namelijk Lucky Twins Restaurant, Mitra N.V, Fernandes Agenturen,Haroen, Car-line, Le Grand Baldew transportbedrijf en de NPS.

received_1070821509726724